Hovedretter

  • Glaseret Hamburgerryg Kr. 169,-

    serveres med hvide kartofler, årstidens grøntsager og aspargessauce

  • Flæskesteg Kr. 179,-

    med rødkål, hvide og brunede kartofler, skysauce og franske kartofler

  • Svinekam stegt som vildt Kr. 179,-

    serveres med waldorfsalat, tyttebær, hvide og brunede kartofler samt vildtsovs

  • Marineret kalkunbryst Kr. 179,-

    med saltbagte kartofler og blandet salat af årstidens grønt

  • Glaseret herregårdsskinke Kr. 179,-

    med valgfri kartoffel og blandet grøn salat

  • Gammeldags oksesteg Kr. 209,-

    med hvide og brunede kartofler hertil bønner, tyttebær, surt, glaserede perleløg og flødesauce

  • Kalvesteg Kr. 189,-

    med hvide kartofler, waldorfsalat, flødesauce og årstidens grøntsager

  • Sprængt oksebryst Kr. 179,-

    med flødepeberrodssauce hvide kartofler og dampede grøntsager

  • Helstegt oksefilet Kr. 229,-

    med valgfri kartoffel, årstidens grøntsager og valgfri sauce

  • Helstegt kalvefilet Kr. 209,-

    med valgfri kartoffel, årstidens grøntsager og valgfri sauce

  • Lammekølle Kr. 229,-

    stegt med persille og hvidløg. Hertil flødekartofler og blandet salat af årstidens grønt

  • Dyreryg Kr. 245,-

    serveres med stegte kartofler, bønner, champignons, waldorfsalat og tyttebær hertil vildtsauce